Home
Even voorstellen

 

Aarden
Affirmatie
Alternatieve geneeswijzen
Aura
Celctic

Chakra's

Dimensies
Dromenvangers
Edelstenen
Elementen
Engelen

Gedichten

Heilige geometrie
Indigo's
Innerlijke kind
Kaarsje branden
Kaartje trekken
Karma
Kleurentherapie
Kriya yoga
Levensenergie
Volle maan schema
Meester essences
Mandala's
Mantra
Meditatie
Negatieve entiteiten
Paranormaal
Reincarnatie

Zelfbewustzijn

Dierengeneeswijzen
Dieren healen
Mijn soulmates
Regenboogbrug

 

Gastenboek
Lucis kids
Contact

                

Spells en vervloekingen
 
Spells, vervloekingen, voodoo zijn termen die vele mensen schrik aan jagen.
 
Maar is het de werkelijkheid??  Is het waar??
 
Of is het een creatie van een mens gewoon zelf bedacht?
 
Feit is de geest van mens is een groot ding en leeft vaak zijn eigen leven.
 
Zou de angst dus het gevolg zijn van het denken wat we doen? Of is het dat we teveel luisteren naar anderen en dat in ons achterhoofd vast houden. En op het moment dat we een spell/vervloeking horen  dat je denkt verhip ja is ook zo dat heeft iemand me ooit verteld . Oh jee nu ben ik vervloekt dus. En op dat moment gaat je geest een eigen leven leiden en wordt angst gecreŽerd. 
 
Angst de grootste vijand van de mens. Angst zorgt er voor dat we niet meer naar onze ziel luisteren, niet meer ons gevoel gaan volgen. Maar dat we 'verstijft' staan en onze mind de overhand geven.
 
En is onze gevoel niet de enige echte waarheid voor ons???
 
Of laten we onze mind de baas zijn ?
 
Iemand zou een vervloeking uitspreken of een spell en jij zou van helemaal niets weten, denk je dan dat het van enige invloed op je zou hebben??
 
Je geest (mind) weet helemaal niet dat er een vervloeking uit gesproken is. Dus wat niet weet wat niet deert
 
Stel iemand zou een vervloeking uitspreken en je hoort hem en je weet er dus van. Dan denk je nah dat kan mij niet raken, maar op dat moment begint net je neus te jeuken en dan denkt je geest (mind) verhip zou het toch aankomen dan?? Ik noem juist dit voorbeeld omdat onze geest heel sterk is en ons bij een woord kan laten "voelen" -1 woord en je mind gaat aan het werk.
 
Wil je een voorbeeldje??? Als ik nu 5 zinnen over luizen en vlooien hierop zou zetten dan weet ik zeker dat je na 4 zinnen op je hoofd gaat krabben. (hahahahah) Is dat nu ook een spell??  Nee dus.
 
De vraag die je jezelf zou stellen nadat iemand de spell/vervloeking uitgesproken heeft is, zou ik werkelijk vervloekt zijn nu?? Zou er wat gebeuren nu?? en als deze gedachten worden hersenspinsels en dat loopt uit op angst en het grappige is door je eigen gedachten maak je eigelijk je eigen spell en laat je negatieve energie komen en ik noem het negatieve energie omdat angst in dit opzicht negatieve energie is. Dus het is niet de spell/de vervloeking die het doet , maar het is je eigen geest die gewoon een eigen gedachte er van gaat maken en een eigen leven gaat leiden.
 
Als je beseft dat spells, vervloekingen jou niet kunnen raken omdat het gewoon onzin is, bij dat besef zul je geen angst voelen en geen angst creŽren. En zo zul je zien dat geen spell/vervloeking enig vat op je zal hebben.