Home
Even voorstellen

 

Aarden
Affirmatie
Alternatieve geneeswijzen
Aura
Celctic

Chakra's

Dimensies
Dromenvangers
Edelstenen
Elementen
Engelen

Gedichten

Heilige geometrie
Indigo's
Innerlijke kind
Kaarsje branden
Kaartje trekken
Karma
Kleurentherapie
Kriya yoga
Levensenergie
Volle maan schema
Meester essences
Mandala's
Mantra
Meditatie
Negatieve entiteiten
Paranormaal
Reincarnatie

Zelfbewustzijn

Dierengeneeswijzen
Dieren healen
Mijn soulmates
Regenboogbrug

 

Gastenboek
Lucis kids
Contact

                

Paranormaal
 
Helderziendheid, voelend, denkend, wetend, horend, ruikend enz. Spreken met overleden personen, overleden personen begeleiden naar gene zijde. Allemaal woorden die vallen onder de categorie paranormaal.
 
Het is een woord wat vele reacties oproept, mensen die er niet mee bekend zijn zullen gelijk roepen flauwekul, hocus pocus, hekserij, duivelswerk, spoken, geesten, foute boel.
 
Als je het in een woordenboek opzoekt staat daar als verklaring 'buiten het normale'
 
Iedereen is paranormaal dus in dat opzicht kunnen we het ook wel normaal noemen.
 
Want heb je niet eens meegemaakt dat je aan iemand dacht en op dat moment gaat de telefoon en ze zijn aan de lijn, of dat je in een situatie komt dat je denkt verhip heb ik dit al niet meegemaakt.
 
Soms heb je het gevoel dat er iemand is maar je kan niemand zien. Of je ziet iemand en als je weer kijkt blijkt er niets te zijn.
 
Gaat niet iedereen met zijn hand naar een pijnlijke plek toe om daar zijn hand op te leggen? Denk maar eens aan kiespijn, wat is het eerste wat je doet?? Of hoofdpijn hoe vaak leg je dan wel niet je hand op je voorhoofd? Je zou het een eigen healing kunnen noemen.
 
Hoe vaak roept niet iemand puf ik had mazzel zeg, heb waarschijnlijk een beschermengeltje op mijn schouder zitten.
 
Maar niet iedereen heeft de behoefte om zich er in te verdiepen hoe of waarom iets gebeurd, velen noemen gebeurtenissen toeval en sluiten het af. Je hebt anderen die willen graag weten waarom ze iets voelen, of om bewijs te zoeken dat ze niet gek worden, en proberen uit te vinden waarom iets gebeurd en gaan op zoek naar het 'onverklaarbare'. Dat is het begin van de spirituele groei
 
Het paranormale houd dus eigelijk gewoon in dat je leert kijken met andere ogen en de diepere betekenis van alles inziet.
 
Inzien dat er meer is op aarde dan onze ogen en geest(mind) ons doen geloven. Of zoals velen zeggen er is meer tussen hemel en aarde.
 
Door je er in te verdiepen en kennis op te gaan doen, bv je gaat boeken lezen, het internet bij langs. Vragen in chatrooms het hoe en waarom. Zo kun je door die verhalen herkenning vinden, of leren waarom iets gebeurt.
 
Maar elk mens heeft een eigen mening, een eigen manier van praten, een eigen kijk op dingen, dus lees, luister en hoor, maar neem alleen aan waarvan je denkt - ja inderdaad dat voelt goed daar kan ik wat mee. Luister naar je innerlijke en voel wat je eigen je verteld.
 
In onze leven hebben we het druk, we hebben haast, vaak last van spanning en stress. We hebben helemaal geen tijd om naar onze eigen innerlijke stem te luisteren en meestal horen we die daarom dus niet.
 
Rust, stilte een time-out. Even  relaxen  door een boswandeling, genieten van de natuur. Lang uit op de bank je lievelings cd beluisteren, een meditatie. Even je lichaam rust geven en nergens aan denken.
 
Tijd om te voelen, te horen, wat er in je gebeurt. Niet je ogen naar buiten gericht maar dus naar binnen gericht. En dat is met andere ogen kijken.
 
para ook wel vertaalt als hoger/verder
Verder kijken, werken met het hogere.
 
En werken met het hogere kan vele kanten op. Het hogere..... God, het Universum, Kosmos, Allah, Boeddha, jezelf.
 
Ook jezelf is het hogere, want heeft niet elke mens een goddelijke vonk in zich. En dat is je hogere ik.
 
En als je ziet dat God of waar je in gelooft liefde is, dan weet je dat jou goddelijke vonk uit liefde bestaat. En als je open staat voor die vonk en zegt ja ik wil graag die liefde voelen en ik wil graag die liefde geven. Dan zet je jezelf open voor hogere energieŽn.
 
Deze energie helpt je mee om je verder te ontwikkelen en verder te groeien, tot de mens die je echt bent en helpt je mee om je te laten zien waarom je hier op de aarde bent.
 
De grootste gave hier op aarde is  Liefde
En als je liefde kunt geven..... 
dan heb je de grootste gave op aarde in je bezit.