Home
Even voorstellen

 

Aarden
Affirmatie
Alternatieve geneeswijzen
Aura
Celctic

Chakra's

Dimensies
Dromenvangers
Edelstenen
Elementen
Engelen

Gedichten

Heilige geometrie
Indigo's
Innerlijke kind
Kaarsje branden
Kaartje trekken
Karma
Kleurentherapie
Kriya yoga
Levensenergie
Volle maan schema
Meester essences
Mandala's
Mantra
Meditatie
Negatieve entiteiten
Paranormaal
Reincarnatie

Zelfbewustzijn

Dierengeneeswijzen
Dieren healen
Mijn soulmates
Regenboogbrug

 

Gastenboek
Lucis kids
Contact

                

 

 

Even voorstellen
Mijn naam is Harriėt en ik ben geboren op 30-01-1968.

Ik ben opgegroeid in Stadskanaal en woon nu in Drenthe met mijn man. Met ons leven 4 honden en 10 konijntjes die mijn leven opvrolijken met hun zuivere liefde.

Mijn interesse voor het paranormale/spirituele was als kind al aanwezig. Maar net als velen is het toen tijdelijk weg gestopt door dat het niet begrepen werd door de omgeving. Ik ben christelijk opgevoed en dan werd deze richting al gauw bestempeld als 'fout, onjuist'.

Toen ik 23 jaar was heeft mijn vriend zelfmoord gepleegd. Het schuldgevoel wat ik me toen zelf oplegde maakte dat ik nogal diep kwam te vallen. Ik ben toen in een caravan gaan wonen en heb me afgezonderd van de buitenwereld om niets meer te willen voelen. Helaas werkte dat niet zoals ik in gedachten had maar goed in die periode heb ik veel zitten nadenken.

Het ongeloof was het groots dat zoals in de bijbel stond wie zelfmoord pleegde in de hel zou terechtkomen. Dat kon er bij mij niet in omdat mijn vriend dat absoluut niet verdiende. Hij kon het leven niet meer aan en dan moet je juist opgevangen worden en veel liefde krijgen. Ik ben toen op zoek tocht gegaan. Veel spirituele boeken gelezen, boeken over reļncarnatie enz.

En daarin vond ik mijn weg.

Het besef dat ik niet alleen was en veel hulp kreeg van gidsen en engelen maakte dat ik langzaam maar zeker uit mijn diepe dal kwam. Grappige er van is dat achteraf ik pas door had dat ik precies 9 maand erover gedaan heb om het te verwerken en de caravan vaarwel kon zeggen. Symbolisch gezien was het ook een 'nieuw' geboorte. In die periode heb ik heel veel gedichten geschreven en de laatste die ik geschreven heb was met een zin van 'Eigenlijk moet ik je dankbaar zijn, doordat ik jou ben verloren ben ik opnieuw geboren.' En zo voelde en ervaarde ik het ook.

Ik ben toen begonnen met meditatie maar had veel angst ervoor. Heb toen besloten om een cursus er in te volgen zodat ik wist waar ik mee bezig was. Na die meditatie ben ik kriya yoga gaan doen en de kundalini erachteraan.

Meditatie is iets wat ik geweldig vind omdat ik daar mijn rust kan vinden, antwoorden en me kan opladen met de liefde die ik mag ontvangen.

Doordat je zelf verder 'groeit' veranderd er ook veel in je leven. Je werk, interesses, hobby's enz.

Mijn interesse ging uit naar alternatieve geneeswijzen en ben toen begonnen aan een studie homeopathie en om het plaatje compleet te krijgen heb ik Bach bloesem therapie er achter aan gedaan. Deze geneeswijzen pas ik graag toe bij mijn dieren. Later heb ik een cursus holistische massage nog erbij gepakt. 

Op mijn site kun je zien dat mijn interesses breed liggen, ik zal ze niet allemaal benoemen

Ik heb nog een tijdje een cursus gegeven aan kinderen waar we yoga, meditatie,spirituele verhalen voorlazen, knutselden, dans zang enz deden. Dit waren meestal kinderen met 'problemen' of zoals we ze ook wel noemen de nieuwetijdsziektes waaronder adhd. Dan geef ik af en toe een cursus meditatie aan volwassen en doe dit met veel plezier. 

Dieren helpen is iets wat ik mijn hele leven al heb gedaan, met de jaren leer je ze te begrijpen, ze te verstaan en werd het me duidelijk dat hier mijn weg lag. De dieren hebben geen stem en
hebben de mensen nodig die voor hun spreken. De mensen duidelijk maken dat dieren net zoveel rechten hebben als de mensheid. Wie heeft bedacht dat de mens boven een dier staat?
Wie heeft besloten dat dieren minder rechten hebben? De dieren hebben ons nodig maar wij kunnen net zo goed niet zonder hun. Om een juiste balans te krijgen zul je moeten inzien dat dieren levende wezens zijn met gevoel en emoties en hun energie ons dagelijks voedt en door zware tijden helpt. Om de dieren te helpen en voor hen te spreken hebben we een stichting opgericht Friends of Animals. Deze stichting helpt de Spaanse dieren in nood.
http://friendsofanimals.nl


Maar genoeg over mij.
Ik wens je heel veel lees plezier op mijn site.

Blessed Be

            Harriėt